Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za postizanje savršenog izgleda i osećaja blagostanja.

U našem lokalu mozete dobiti neki od 25 vrsta tretmana koji su prilagođeni vašim individualnim potrebama i ciljevima, uz prijatnu atmosferu i stručni tim koji će se potruditi da vam ovo bude nezaboravno iskustvo.

Ispod pogledajte vrste asortimana u okviru kojih cete moci da birate tretman za željeni deo tela:

Tretmani lica

Devojka posle tretmana lica

Dovedite Vaše lice do savršenstva! Održavajte kožu lica svežom i zdravom i oslobodite se tragova umora i neželjenih bora. Izaberite tretman baš po Vašoj meri. 🙂

Posetite stranicu

Masaže lica i tela

Masaza

Dođite i uživajte uz opuštajuće masaže lica i tela. Poboljšajte cirkulaciju u Vašem telu i oslobodite se neželjenog stresa. Detaljnije o vrstama masaža možete saznati klikom na stranicu.

Posetite stranicu

Laserska epilacija

Laserska epilacija

Ako tražite najbolje i najnovije trajno, bezbolno lasersko uklanjanje dlačica onda je vreme da isprobate Alma Soprano Platinum aparat.

Posetite stranicu

Limfna drenaža

Limfna drenaža

Pomoću tretmana limfne drenaže poboljšaćete cirkulaciju limfnog sistema i eliminisaćete višak tečnosti iz organizma. Limfna drenaža uticaće na poboljšanje opšteg zdravlja organizma.

Posetite stranicu

“Lash” i  “Brow lift”

Lash lift

Laminacija trepavica je kao stvorena za Vas ukoliko imate ravne trepavice, jer ovim kozmetičkim postupkom ih podižemo i uvijamo.

Posetite stranicu

Oblikovanje obrva

Cupanje obrva i brow lift

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.Oblikovanjem obrva možete dodatno istaknuti Vaše lice. Učinićemo da se osećate zadovoljno u svojoj koži.

Posetite stranicu