Project Description

Vacuslim 48

KONTAKTIRAJTE NAS

Vacuslim 48

KONTAKTIRAJTE NAS

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je inovativna linija proizvoda za negu, tretmane mršavljenja, zatezanje kože, čišćenje i eliminaciju celulita. Ova linija proizvoda je namenjena tretmanima za mršavljenje u salonima i tretmanima oblikovanja tela. Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga, celulita i efekta pomorandžine kore je u originalnom Vacuslim 48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa smart warming i slimming efektom, i Vacuslim 48 vrećicom. Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakuum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji
potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata. Ovakav efekat Vacuslim 48 linije proizvoda čini da liposukcija postane stvar prošlosti. Sa Vacuslim 48 linijom proizvoda, prvi rezultati su vidljivi već nakon 30 minuta

Vacuslim-tretmani

Vacuslim 48 koncept je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita. Ovaj koncept se izvodi u kozmetičkim salonima i salonima lepote. Lako i brzo se može primeniti, posebno u situacijama kada treba pokrenuti i ubrzati proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tela. Prvi rezultati ovog inovativnog koncepta su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Vacuslim-48-tretman

Šta možete da očekujete od Vacuslim 48 koncepta?

  • Slimming efekat – efekat stanjivanja i brzog mršavljenja

  • Mršavljenje – aktivne supstance imaju snažan efekat na proces lipolize, odnosno na razlaganje masnih naslaga.

  • Anticelulit i karboksi efekat – ubrzavanjem cirkulacije i prilivom kiseonika u ćelije se izaziva ubrzanje ćelijskog metabolizma i smanjenje celulita.

  • Drainage efekat – efekat drenaže izaziva eliminaciju i čišćenje viška tečnosti iz organizma.

  • Firming efekat – efekat učvršćivanja, zatezanje i podizanje tonusa kože.

  • Preso & Sauna efekat – efekat limfne drenaže izaziva eliminaciju toksina iz organizma.

Vacuslim 48 metoda je laka za izvođenje i mogu je primenjivati svi beauty stručnjaci, kozmetičari, maseri, fizioterapeuti…Vacuslim 48 anticellulite i slimming metoda se može primenjivati kao samostalan tretman ili se može koristiti kao dopuna za postizanje bržih i boljih rezultata u anticelulit i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoporacije, kavitacije, radiotalasa, elektrostimulacije, madero terapije i manuelnih anticelulit masaža.