Project Description

Tretman lica

KONTAKTIRAJTE NAS

Trepavica

KONTAKTIRAJTE NAS

Tretman lica

Higijenski tretman lica u osnovi je potreban svakome. Naime, naša koža je svakodnevno izložena raznoraznim spoljašnjim uticajima – slobodnim radikalima i s toga je neophodno da je redovno i pravilno čistimo. Bez odgovarajuće higijene lica, sve ostalo na temu nege kože je besmisleno!
Higijenski tretman obuhvata osnovno čišćenje i negu lica. Preporučuje se za sve tipove kože. Njime se postiže dubinsko čišćenje, vraćanje sjaja i svežine kože, a istovremeno pomaže u poboljšanju teksture i tonusa kože. A sve to u jednom tretmanu.

Pored osnovnog higijenskog tretmana nudimo vam i Dermapen tretman lica. Dermapen je kozmetički tretman koji se radi Dermapen uređajem. Dermapen se svrstava u podgrupu mezoterapije, ali je daleko naprednija verzija od tretmana mezoestetike. Ova metoda koja podmladjuje lice svrstana je u jednu od najboljih metoda 21. veka. Dermapen bocka kožu na specifičan način, mikroiglice čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži te površinsko oštećenje kože koje podstiče njenu obnovu. Dermapen se lako kontroliše pa je zato ujedno i prikladniji za tretman nekih teže dostupnih mesta na licu kao što su predeo oko nosa ili oko očiju. Uz pomoć Dermapen iglica takodje primenjujemo vrlo efikasan koktel španskog brenda po imenu Fusion. To su vitaminski kokteli, i svi mogući derivati aminokiselina i kokteli sa hijaluronom. Kokteli su najbolji tretman za postizanje odličnih rezultata za kratko vreme. Svaka bočica sadrži samo čiste aktivne sastojke, bez konzervanasa ili drugih hemikalija. Ovaj proizvod objedinjuje dve generacije peptida sa dejstvom nalik botoksu.

Koktele biramo prema tipu koze i po potrebama klijenta u datom trenutku. Moze se praviti kombinacija, ukoliko delovi lica imaju razlicite potrebe.
Tretira se i vrat i dekolte ukoliko klijent zeli i ima potrebe za tim. Tako da kokteli pokrivaju sve potrebe koze: masnu kozu sklonu aknama , kozu sa pigmentacijom, kozu sa oziljicima i kozu kojoj je potrebno osvezenje vitaminima i hijaluronom. Derma pen je neivazivna metoda, ukoliko se prate uputstva kozmeticara. Naljbolji rezultati se postižu ukoliko se uradi serija od 4 tretmana u periodu od 6 nedelja. Takodje u tretmanima, u zavisnosti od potrebe koristimo Fito piling koji radi na deobi ćelija kože i značajan je kao anti age, a vrhunske rezultate daje kod problematične kože.
Važno je da napomenemo da smo za Vašu negu lica odabrali francusku kozmetiku Erikson koja ima široku paletu tretmana za sve potrebe koze za hidrataciju, za regeneraciju, za umirenje kod kože sklone problemima sa krvnim sudovima, za posvetljivanje kože sklone flekama i za potrebe masne kože. Uz Erikson tretmane nudimo i kućnu negu, tj. kreme prema vašem tipu kože koje sve možete prvo probati, pre nego što ih kupite. Kućna nega je podjednako važna, kao i tretmani u salonu.

Pored Erikson kozmetike primenjujemo i vrlo značajnu Dr Renaud kozmetiku koja je na bazi prirodnue kozmetologije i kreiranja preparata čiju osnovu čine organski i prirodni ekstrakti. Dr Renaud brend je prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetu svojih preparata kako onih za profesionalnu tako i onih za kućnu upotrebu. Formule su kreirane u istraživačkoj laboratoriji a svi preparati se proizvode u Francuskoj i striktno kontrolišu od strane nezavisne ekspertske laboratorije.