Project Description

Trepavice

KONTAKTIRAJTE NAS

Trepavice

KONTAKTIRAJTE NAS

Trepavica

Nudimo vam tri metode za ulepšavanje i negovanje Vaših trepavica, svaka je privlačna i posebna na svoj način a izbor je samo na vama.

Lash Lift

Lash Lift je nežna alternativa veštačkih trepavica. Ovaj tretman omugućava podizanje trepavica i daje im dramatičan volumen dostojan onom sa reklame za maskaru. Lash Lift se dosta uporuđuje sa nadograđenim, svilenim trepavicama, koje su bile idealno, revulucionarno rešenje. One takođe mogu da izgledaju prirodno i lepo, jer se lepe na vaše trepavice i sami možete da birate veličinu i gustinu.

Ruski volumen

Ruski volumen je tretman koji podrazumeva mnogo složeniji i savršeniji proces ugradnje ekstenzija,nego što je do sada to bio slučaj sa već zastarelom metodom ugradnje ekstenzija. Konkretno, u okviru tretmana za ruski volumen trepavica, na prirodne trepavice, ugrađuje se između 200 i 600 ekstenzija po jednom oku. Navedeni broj ekstenzija može se nadograđivati različitim metodama, a to su 2D, 3D, 4D i 6D metoda nadograđivanja.

Svilene trepavice

Svilene trepavice predstavljaju nadogradnju (ekstenzije) gornjih trepavica metodom jedan na jedan. Ta metoda podrazumeva da se na svaku prirodnu trepavicu posebnim lepkom nalepi po jedna veštačka. Na taj način trepavice dobijaju na volumenu i dužini. Ceo postupak traje oko 60-120 minuta, u zavisnosti od gustine vaših prirodnih trepavica, a korekcija se radi na dve do četiri nedelje.