Project Description

Manikir i pedikir

KONTAKTIRAJTE NAS

Manikir i pedikir

KONTAKTIRAJTE NAS

Manikir i pedikir

Lepe i negovane ruke su prioritet svake dame. Pruzamo Vam sve vrste tretmana ruku i noktiju, SPA manikir i pedikir, nadogradnju, trajni lak, klasičan manikir i pedikir sa lakiranjem. Za Vas smo odabrali vodece brendove za negu noktiju, CND, Shellac i Cuccio koje poseduju liniju za negu noktiju,
hranljive kreme, kreme za masazu, SPA kupke, pilinge i lakove u svim nijansama.

Manikir

Manikir je sastavni deo higijene coveka, podrazumeva negu ruku i noktiju. Kao i lice, ruke su prve na sta obratimo paznju, kako kod sebe tako i kod drugih. Na zalost, stetni uticaji iz nase okoline, kao sto su hladnoca ili razna hemijska sredstva, oja se koriste u domacinstvu isisuju kozu ruku cineci je grubom i ispucalom. Zato je vazno sprovoditi tretman manikira bar jednom mesecno.

Pedikir

Pedikir je sastavni deo higijene coveka, podrazumeva se jednom mesecno. U zavisnosti od potrebe klijenta radi se estetski ili medicinski pedikir.

Estetski pedikir podrazumeva skidanje mrtvih celija sa stopala, piling, oblikovanje noktiju, po zelji lakiranje i masazu stopala.

Medicinski pedikir podrazumeva pored pored odradjenog higijenskog tretmana i saniranje problema kao sto su: kurije oci, urasli nokti, zuljevi, bradavice itd…